Üzemeltetés

Még egy jól kivitelezett rendszer is csak akkor hozza az elvárt eredményeket, ha az megfelelően van üzemeltetve és gondosan karban van tartva.

Számunkra a hosszú távú ügyfélkapcsolat és vevői megelégedettség kulcsfontosságú, ezért a munka a kivitelezés végével korántsem ér véget. A tevékenységünkkel folyamatosan ellenőrizni tudjuk, hogy a partnereinkkel tett közös elkötelezettségünk hogyan valósul meg. A rendszeres jelenlétünkkel folyamatosan monitorozni is tudjuk a megtakarítási cselekvési program helyzetét.

 

 

Számos üzemeltetési referenciánk az energetika minden területét átfogja, legyen szó szolárparkról vagy épületgépészeti, épületvillamossági feladatokról. Partnereinkkel kötött hosszútávú együttműködéseink bizonyítják a piaci szakértelmünk hitelességét. Legyen az Ön intézménye is a partnerünk!

 

Legyen az eseti megbízás vagy fixdíjas szerződés, minden esetben a kiszámíthatóságra és a korrektségre törekszünk. Hátterével és tapasztalatával a PannonWatt Zrt. a legjobb választás az 50 kW-500 kW méretű szolárparkok, illetve más energia-megtakarítási célok eléréséhez.

 

A PannonWatt teljes körű szolgáltatásokat kínál 50-500 kW-os és 500kW feletti szolárparkok menetrendezési feladatok ellátására, üzemeltetésére, valamint KÁT/METÁR/ZÖLD PRÉMIUM adminisztrációjának ügyintézésére.

Kérdéseivel bátran keressen meg minket a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségen!

ISO 9001