CÉGISMERTETŐ

„NAPENERGIA ÚJRAGONDOLVA”

 

Az E.ON stratégiai partnereként innovatív és környezettudatos megoldások mentén működünk együtt ügyfeleinkkel a napenergia, az energiaoptimalizálás, illetve az energetikai rendszerek korszerűsítésének területein.

 

Folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük az energiahatékonyság növelését elősegítő, új eszközöket, technológiákat és eljárásokat. Dinamikusan bővülő, közel húsz fős csapatunk országszerte már több mint 130 megawattnyi naperőmű telepítésével járult hozzá ügyfeleink és a helyi közösségek fejlődéséhez.

 

 

Stratégiai partnerünk, az E.ON, Európa 13 országának energiapiacán, valamint az innovatív energetikai megoldások területén tölt be meghatározó szerepet. Az E.ON Energiamegoldások Kft.-vel, az E.ON Energiatermelő Kft.-vel, továbbá projektcégeikkel, többek között a Komáromi Kogenerációs Kft.-vel, szoros együttműködésben valósítjuk meg közös projektjeinket, kiváló minőséget, magasszintű szakmai megfelelést, rugalmasságot és gyorsaságot biztosítva partnereink számára. Egykapus ügyintézés keretében, a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át az üzemeltetésig, kézben tartjuk az E.ON és ügyfeleinek megújuló energia hasznosítására irányuló projektjeit.

 

Fontos számunkra, hogy a megújuló erőforrások felhasználása minél nagyobb teret szakítson ki magának az energiatermelésben, hogy a szektor növekedésével a Föld nyersanyagkészleteinek apadását lassítsuk, illetve a fenntartható fejlődést elősegítsük.

 

Szakembereink minősítései:

 

MV-ÉV – Építmények építményvillamossági munkáinak felelős műszaki vezetése

ME-V – Építmények építményvillamossági munkáinak műszaki ellenőrzése

V – Építményvillamossági tervezés

EN-ME – Megújuló energia építmények tervezése

EN-VI – Villamosenergetikai építmények tervezése

ME-EN – Energetikai, szénhidrogén-ipari építmények építésének műszaki ellenőrzése

MV-EN – Energiaellátási építmények építésének felelős műszaki vezetése

MV-ÉG – Építmények építménygépészeti munkáinak felelős műszaki vezetése

ME-G – Építmények építménygépészeti munkáinak műszaki ellenőrzése

SZKV-1.1. – Hulladékgazdálkodási szakértő

 

Különösen gyakorlott szakterületek:


Vn - Norma szerinti villámvédelmi berendezés létesítése

ISO 9001