RÓLUNK

A PannonWatt Zrt. az E.ON stratégiai partnereként a kis és közepes vállalkozások, valamint közigazgatási, egyházi ügyfelek, civil- és önkormányzati intézmények számára kínál versenyképes, innovatív megoldásokat a napenergia területén illetve egyéb energetikai rendszerek korszerűsítésében, továbbá az energia optimalizálás is a fő profilok között szerepel.

 

Magasan képzett és tapasztalt szakembereink, valamint megbízható beszállítói és vállalkozói partnereinkkel az energetika valamennyi szegmensében teljes körű szolgáltatást kínálunk. Legfőbb törekvésünk, hogy a munkánkkal elősegítsük Magyarország célkitűzéseit az energia-megtakarítás, a megújuló energiák hasznosítása és az energiabiztonság területein.

 

Szolgáltatásaink kiemelkedő értéke, hogy az energetikai folyamatok teljes ciklusára kiterjed. Az első lépéstől, a tervezéstől, az engedélyeztetés és a kivitelezés lépésein keresztül egészen az üzemeltetésig cégünk a teljes folyamat szervezésében és bonyolításában vezető szerepet vállal. Igény esetén a finanszírozás és a kapcsolódó beruházások pénzügyi tervezési feladataihoz is piacképes megoldást nyújtunk.

 

Küldetésünk, hogy ügyfeleink számára biztosítsuk a hatékony és megújuló technológiára épülő energiagazdálkodásuk feltételeit, támogassuk az erre irányuló beruházásaik komplex folyamatát, továbbá hozzáférhetővé tegyük számukra azokat a technológiákat, szaktudást és erőforrásokat, mellyel sikeresebbé tehetjük üzleti tevékenységüket úgy, hogy közben hosszú távon is fenntarthatóvá válljanak.

 

Kiemelten fontos számunkra, hogy a megújuló erőforrásokra épülő energiatermelés minél nagyobb teret szakítson ki magának Magyarországon, hogy a szektor térnyerésével a Föld nyersanyagkészletei csökkenését állítsuk meg illetve a fenntartható gazdálkodást elősegítsük.

ISO 9001